Beginnende blogger

mei 7, 2009

Zojuist mijn eerste eigen weblog aangemaakt hier op WordPress. Ik moet nog wel even uitvogelen hoe alles werkt.

Ik wilde vandaag zo graag studeren maar het is toch lastig als de kids vakantie hebben. Nou ja, eentje nog. De oudste begon gisteren weer, de middelste vandaag en de jongste hoeft maandag pas weer te beginnen. Hartstikke leuk voor ze, zo’n vakantie, maar ik vind het toch lastig. ’s Avonds wil ik het liefst niet achter mijn pc kruipen want dan vergeet ik alle tijd en zit ik tot midden in de nacht. Ik heb dus met mijzelf afgesproken dat ik overdag aan de studie ga. Helaas snappen die lieve kanjers van mij dat nog niet. Elke tien minuten iets aan mama vragen is natuurlijk harstikke lief en netjes (liever dat ze vragen dan gewoon doen) maar het is wel ontzettend vervelend dat ik er iedere keer uit ben.

Tja, dan wil je toch nog iets doen hè. Vanmorgen heb ik de bbz aangevraagd. Als ik die beste man moet geloven krijg ik een enorme papierwinkel thuis. Ik schijn nog een geluk te hebben dat ik in Alkmaar woon anders had ik een paar kilo papier aan kopietjes moeten toevoegen geloof ik.

Na vervolgens een kwartier in hoofdstuk 4 bezig te zijn geweest kwam zoonlief alweer. Mijn usp’s en baseline moeten dus maar weer even wachten. Ik had zo gehoopt dat de zon volop aanwezig zou zijn in de vakantie zodat de kids lekker buiten wilden spelen. Nu eerst voor die kleine man een leuk filmpje opzoeken (het is erg maar tv is soms de beste oppas) en dan nog snel een wasje doen en misschien heb ik dan nog een kwartiertje over voordat ik de meiden weer van school moet halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: