Bijzondere dag

mei 11, 2009

Dit was echt zo’n ‘Je raadt nooit wat ik vandaag heb meegemaakt’ dag. Dat roep ik ook al de halve dag. Hoog tijd om de mensen die ik nog niet gesproken heb op deze manier op de hoogte te brengen.

Je raadt nooit wat ik vandaag heb meegemaakt. Opeens ging mijn mobieltje…..ja dat is raar voor mij. Dat apparaat stamt uit het jaar kruik en valt ongeveer drie keer per dag uit. Het piepende monster gebruik ik dan ook zelden. Ik verwachtte eigenlijk half dat ik weer werd gebeld door een verkoper maar het tegendeel was waar. Het was Martijn Aslander.

Word ik zomaar gebeld door Martijn Aslander. Ok, niet helemaal zomaar. Ik volg Martijn al een tijd via twitter en ik volg ook de lifehackingblogs. Afgelopen weekend wilde ik wel eens een presentatie van Martijn horen. Op internet is er natuurlijk genoeg te vinden. Na een hartstikke leuke presentatie van hem in Delft stuurde ik hem een berichtje en vroeg of ik met hem niet eens een bakkie koffie kon doen. Ik had tenslotte net geleerd van hem dat hij zelf zo te werk gaat. En ja, dat was goed! Wow. Leuk. Interessant. Dinsdag ga ik naar Samen_werken2.9 (thx Sigrid) en dacht dat ik Martijn misschien daar wel even kon spreken.

Ik dwaal weer af hè. Hartstikke leuk gesprek gehad, ik zit meteen boordevol ideetjes en zie weer overal mogelijkheden. Om een beetje te oefenen ga ik mijn eigen nieuwsbrief maken. Dat vond ik zo’n leuk idee. Er zijn zoveel mensen die altijd met computer/internetvragen bij mij komen, regelmatig krijg ik dezelfde vragen van verschillende personen maar ik vind het altijd leuk om mensen daarmee te helpen. En daar zit dan blijkbaar ook enig talent anders blijven ze niet terugkomen. Nu ga ik dus mijn eigen nieuwsbrief maken met tips en tools. En zo mijn netwerk uitbreiden :-)

Ik zou nu zoveel willen vertellen maar mijn hoofd zit een beetje vol na zo’n enthousiaste dag. Kids snapten er niet zoveel van maar tijdens het eten waren ze die Martijn wel zat.

Ook Sam van Buuren en Mischa Coster hebben mij weer een heel eind op weg geholpen. Dankzij Sam heb ik echt vertrouwen in mijn plannen en is het allemaal een stuk concreter geworden. Mischa heeft mij geholpen met m’n bedrijfsnaam. Ik ben er nog niet helemaal uit maar dat duurt niet lang meer.

Het was weer een heerlijke dag. Had vanavond wel iets productiever willen zijn maar soms moet je ook aan je sociale verplichtingen voldoen. De buurvrouw kwam langs en we hebben de halve avond zitten kletsen. Moet soms toch ook kunnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: