Brainstormen

mei 11, 2009

Gisteren was het moederdag. Wat was het leuk! Mijn drie schatjes van 4, 6 en 10 hadden helemaal zelf een ontbijtje voor me gemaakt en naar zolder gebracht. En wat hadden ze weer een lieve gedichtjes en versjes maar het meest trots waren ze op hun prachtig geknutselde cadeau’s. Die ook echt geweldig waren!

Toen we zo gezellig op mama’s grote bed lagen met z’n viertjes hadden we het even over ‘De Bedrijfsnaam’. Ze willen zo graag meehelpen die kanjers. Eigenlijk vonden ze alledrie dat ik hun voornamen moest gebruiken. “Het maakt toch niet uit dat dan niemand weet wat je doet? Onze namen zijn toch mooi?” Lief!!!!

’s Middags gingen we barbequen bij opa en oma. Alle andere kids waren er ook dus leek mij dat een mooi moment om met de hele groep te brainstormen. Hilarisch! De meest vreemde namen kwamen naar boven en hoe meer goudgele rakkertjes er rond gingen hoe dubbelzinniger de namen werden. We hebben er flink lol om gehad en aan het eind van de avond dacht ik wel iets te hebben om mee verder te gaan. Maar toen kwam ik thuis. En daar was een mailtje van Mischa Coster. Hij begreep het! Hij snapte in welke richting ik zocht en heeft me op het goeie pad gezet. Mischa, dank daarvoor!

Het gaat nu echt gebeuren denk ik. Volgende week staat hier de weblog van een ondernemende vrouw die daarnaast een studie doet :-). Ik heb er zo’n zin in. Het word met de dag leuker en spannender.

Advertenties

Eén reactie to “Brainstormen”


  1. Mooi verslag: emotie, werk, prive, kids, familie, bedrijf, verlangen, nieuwe start. Gaat je lukken! Succes en tot zaterdag, Sam.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: