Iris Wildeboer

Ik ben Iris Wildeboer, 30 jaar, alleenstaande moeder van drie fantastische kids in de leeftijd 4, 6 en 10. Hier een kleine impressie van mijn favoriete dingen en bezigheden:
Ik lees graag een goed boek, kijk een goeie film, spelen met mijn kinderen, teveel tijd spenderen op mijn laptop, wat drinken met vrienden, ansichtkaarten lezen, op mijn rug in het gras liggen kijkend naar de lucht op een mooie zomerdag, naar de zee kijken, creatief bezig zijn, breinbrekende puzzels, jagermeister met cola, naar de sterren kijken, dromen, snelle auto’s, dromen van een snelle auto, ansichtkaarten sturen, fotografie, stilte, de buzz van kletsende mensen, kaarsen, warme chocolademelk, bloemen, lachende kinderen, LEVEN!

Sinds februari ben ik bezig met een nieuwe opleiding via de Internet Academie, de Praktische Opleiding Internetondernemer.
Het is een heel uitgebreide opleiding, van businessplan tot personal branding, van SEO tot een webwinkel bouwen. Maar het draait allemaal om de ‘Blue Ocean’.

Eens in de maand hebben we een praktijkdag, de rest doe ik thuis. Elke maand zijn er andere professionals die een presentatie komen doen, waaronder Sigrid van der Hoeven van NetQuotez en Alex van Ginneken van MediaCT. Ook hoort ‘De Blauwe Doos’ van Alex bij het studieprogramma. Inmiddels zijn ook Inne ten Have en Hjalmar en Sam van SamBam geweest. Ontzettend interessant en superleuk.

Ik wil hiermee mijn eigen internet onderneming starten en uiteindelijk verder komen door andere bedrijven te helpen slimmer te werken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: